Ciutat

L’Ajuntament comença a instal·lar els llums de Nadal

Instal·lació de decoració nadalenca al Passeig / D.S.

Encara queda un mes per a l’encesa de llums de Nadal, però la ciutat es comença a engalanar. L’Ajuntament de Sabadell ha començat a instal·lar, aquest dimarts al matí, la decoració que lluirà el Passeig, al Centre. Està previst que, progressivament, la instal·lacio continuï a la resta de la ciutat.

Quan serà l’encesa de llums?

La cerimònia de l’encesa de llums de Sabadell, que el comerç considera un incentiu per a la campanya de Nadal, acostuma a celebrar-se el divendres previ al pont de desembre. Aquest any, doncs, està previst que sigui el 26 de novembre.

De moment, encara és una incògnita quins seran els elements característics de la decoració nadalenca de Sabadell, però fonts municipals han avançat que encara serà més espectacular que l’any passat.

Comentaris
To Top