Oci i cultura

Blancaneus i Bernarda Alba pugen als escenaris de Sabadell

Blancaneus Faràndula sabadell
Les actrius Maria del Valle i Cristina Fabero s’alternen al paper de Blancaneus / SALMON VISUALS

En el seu moment, fa 10 anys, va aplegar més de 10.000 espectadors entre el Teatre La Faràndula de Sabadell i el Teatre Poliorama de Barcelona.

Ara torna La Blancaneus i els 7 nans, sota la direcció d’Albert Gonzàlez. Es podrà veure els dissabtes 6 i 13 de novembre (18 h) i els diumenges 7 i 14 (en sessió doble: 12 i 18 h). 

La comèdia musical del conegut conte dels Germans Grimm, presenta una versió moderna de la clàssica història amb la voluntat de trencar amb els estereotips establerts de la mateixa.

El muntatge, que coprotagonitzen Maria del Valle i Cristina Fabero, alternant-se en el paper de la Blancaneus, estaran acompanyades del príncep del conte interpretat per Marcel Castillejo i Jéssica Martín, que després de donar vida a la Blancaneus fa deu anys, torna en el paper de la malvada Reina. 

Els set nans estaran interpretats per Pol Berch, Oriol Berch, Bernat Torruella, Ferran Vidal, Llorenç Costa, Pol Moix i Arnau Solsona, que interpretarà de nou al nan Mut. 

Un instant d’un assaig / DS

L’Alternativa i Espai Àgora

Aquest diumenge serà la companyia de Barcelona Cámara de Teatro la que pugi a l’escenari del Teatre l’Alternativa. 

Representaran l’obra clàssica i reconegudíssima La Casa de Bernarda Alba, de Federico García Lorca. Les funcions tindran lloc a les 18 i 20 h i estan dirigides per Xabyer Cámara. 

Així mateix, l’Espai Àgora (al centre cívic Sant Oleguer) acull dissabte (19 h) l’espectacle Àgorum, amb Xavi Brik, Albert Llorens i Joan Salido. Diumenge, així mateix, rebrà la visita d’Elena Alfaro, en el concert de Se te abren los caminos, que arrencarà a les 19 h.

Comentaris
To Top