Publicitat
Diners

La Cambra de Comerç i el Centre d’Esports signen un conveni de col·laboració

Els presidents del Centre d'Esports, Esteve Calzada, i la Cambra de Comerç, Ramon Alberich / CEDIDA

Una trentena de persones vinculades al món empresarial i institucional de la ciutat i la comarca han assistit a l’acte en el qual s’ha escenificat la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell, representats pels seus presidents Ramon Alberich i Esteve Calzada respectivament. Aquest acord s’emmarca dins la vinculació d’ambdues entitats amb l’esport i l’activitat socioeconòmica de Sabadell i la seva zona d’influència. L’objectiu comú és potenciar la promoció de l’esport des del seu vessant de dinamitzador econòmic, mediàtic i social.

De fet, el president arlequinat, Esteve Calzada, ha explicat el seu projecte de club des de la seva arribada a l’entitat i ha desenvolupat una ponència sobre la transformació de la indústria del futbol, aprofitant la seva experiència en el negoci del futbol com a exdirector general de Màrqueting del FC Barcelona, fundador de l’empresa de màrqueting Prime Time Sport i actual director Comercial del City Football Group, CEO i màxim accionista del mitjà esportiu digital Post United. “Estem davant una oportunitat històrica per estabilitzar el club en el futbol professional amb el suport dels inversors, massa social, empreses i institucions, dins del Tracte Tornarem”, ha insistit el president arlequinat, qui ha interpel·lat als empresaris assistents per ressaltar el gran teixit empresarial sabadellenc i la necessitat de sumar grans empreses al projecte per poder caminar sense dependre contínuament de l’aportació d’inversors.

Per la seva part, el president de la Cambra de Comerç, Ramon Alberich, ha subratllat que “és un plaer rebre a la Cambra a l’Esteve i el Centre d’Esports i poder valorar tot l’impacte directe i indirecte que representa el club en l’economia del territori. El projecte sòlid i compromès del Sabadell també ho ha de ser de la ciutat, amb objectius i èxits compartits”. En el marc d’aquest conveni s’ha elaborat, conjuntament, un estudi de l’impacte socioeconòmic del CE Sabadell FC en l’àmbit del futbol professional. L’anàlisi ha anat a càrrec de l’economista-consultor i sociòleg Josep Milà. Els detalls d’aquest informe es faran públics les pròximes setmanes en una roda de premsa amb els mitjans de comunicació.

Publicitat
Comentaris
To Top