Ciutat

CERCADOR: Consulta les infraccions i les multes per incivisme a Sabadell

Incivisme botellon Sabadell / Lluís Franco
'Botellón' a Sabadell / LLUÍS FRANCO

La nova ordenança de Civisme i Convivència ha tancat la fase de debat entre els grups municipals i es durà a aprovació al ple municipal abans d’acabar l’any. Es posarà en ordre la normativa municipal, l’actualitza i dona eines als agents per aplicar-la. Es preveu una seixantena d’infraccions per castigar l’incivisme, com anar de botellón, fer grafits, embrutar i malmetre l’espai públic o penjar cartells. L’ordenança també restringeix tota una sèrie d’activitats a l’espai públic. Queda prohibida la venda ambulant, la prostitució prop d’escoles i equipaments de lleure i gravar imatges sense consentiment, entre d’altres. No totes les actituds incíviques tindran la mateixa sanció. L’articulat estableix rangs de multa segons la gravetat de les infraccions.

Consulta-les en el nostre cercador

Comentaris
To Top