Publicitat
ESPORTS

Savona decidirà el futur europeu de l'Astralpool

Bernat Sanahuja, en una acció del partit / LL. FRANCO

L'Astralpool Club Natació Sabadell haurà de guanyar d'un gol o empatar a més de 13 dianes si vol classificar-se per a les semifinals de l'Eurocup, en la tornada dels quarts de final el pròxim 10 de novembre a Savona.

Res podia fer pensar a l'equip de Quim Colet aquest final tant ajustat: un inici en tromba dels sabadellencs, amb un parcial de 5 a 1, convidava a l'optimisme. Kanstantin Averka, en dues ocasions, Marcel Teclas, i Sergi Cabanas, obligaven al tècnic italià Alberto Angelini a recórrer del Nicolo Da Rold, el porter suplent, per aturar l'hemorràgia nedadora.

La jugada va tenir l'efecte esperat, i amb un obrir i tancar d'ulls, el Savona arribava al final del primer període amb només dos gols de desventatge (5-3) i amb la sensació que els italians havien arribat a Can Llong. De mica en mica, l'encert sabadellenc s'esvaia i els d'Angelini, amb un inspiradíssim Guillermo Molina arribaven al descans llarg amb l'empat al marcador (8-8).

A la represa, l'Astralpool CN Sabadell sempre va dur la iniciativa, encara que per moments, el Savona posés l'ai al cor al centenar llarg d'aficionats presents a la bombonera de Can Llong. Al tram final, ambdós equips van tenir les opcions de guanyar, especialment, per part sabadellenca, però el xut de Fran Valera s'estavellaria al travesser. Savona deicdirà el futur europeu del Club.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top