Ciutat

Aigües Sabadell obre un nou punt d’atenció a Can Puiggener

/ CEDIDA

Aigües Sabadell obre un nou punt d’atenció a l’associació de veïns de Can Puiggener com a prova pilot de les oficines de barri, un projecte per descentralitzar els serveis de la companyia. Aquestes noves oficines “volen donar un servei més proper” i permetran realitzar les gestions comercials in situ, afirmen fonts de la companyia.

En aquest sentit, s’ha signat un acord de col·laboració entre Manuel Corral, president de l’entitat veïnal, i Xavier Cabanillas, Director General d’Aigües Sabadell. El nou punt d’atenció a Can Puiggener obrirà un cop al trimestre, coincidint amb la facturació, a partir de  l’1 de desembre.

L’objectiu d’aquesta primera fase del projecte és testejar el funcionament d’aquest nou model descentralitzat, que se sumarà a l’atenció que es porta a terme de forma constant a l’oficina central del carrer Sant Llorenç, per articular nous punts d’atenció a altres barris. També la companyia d’aigua potenciarà la seva atenció multimèdia a través del telèfon, l’oficina virtual i Twitter.

En marxa la campanya solidària

Aigües Sabadell i el Rebost Solidari van signar un conveni de col·laboració on la companyia donarà un euro al Rebost per cada nou client que es passi a la modalitat de factura digital. L’objectiu d’aquesta nova campanya és fomentar el canvi a la modalitat digital, un model més sostenible. En aquest primer mes ja s’han adherit 281 noves persones. En total, 27.916 veïns ja reben la factura digital de l’aigua.

Comentaris
To Top