Ciutat

El govern municipal defensa el projecte “consensuat” de la plaça de la Llibertat de Sabadell

/ CEDIDA

El govern municipal ha defensat que el projecte de la plaça de la Llibertat de Sabadell és “consensuat” amb tots els agents del barri. La tinenta d’alcaldessa Marta Morell ha reaccionat davant l’anunci de moció que ha fet ERC, on demanarà al ple municipal paralitzar el projecte i consensuar-ne un de nou. Morell ha afirmat que el nou redactat del projecte inclou les demandes dels diferents actors implicats.

La tinenta d’alcaldessa Marta Morell ha assegurat que s’ha seguit un procés participatiu per a la confecció del projecte: “Vam parlar amb l’AMPA del Font Rosella, el grup de petanca i l’associació de veïns i vam incorporar les demandes de tots els agents”, assegura Morell. I afegeix: “Després, l’entitat veïnal ha decidit desmarcar-se”. 

El projecte per a la plaça preveu uns nous jocs infantils, retirar la meitat de les pistes de petanca, una zona de jocs de 0 a 6 anys, una zona de pícnics i dues pistes de ping-pong . “Incorpora les demandes dels diversos agents veïnals”, diu. Les pistes de ping-pong, a tall d’exemple, “són una demanda de l’associació veïnal”, afirma. “Incorpora les al·legacions dels diversos agents, tots hem cedit per tenir un consens”, conclou la tinenta d’alcaldessa.

ERC demana paralitzar el projecte de la plaça de la Llibertat de Sabadell pel descontentament veïnal

Comentaris
To Top