Ciutat

Dispositiu especial al cementiri de Sabadell per Tots Sants

Cementiri per Tots Sants / V. ROVIRA

Sabadell prepara un dispositiu especial per a la commemoració de Tots Sants, dilluns 1 de novembre. Com és habitual, s’ha reforçat el servei d’autobusos i les taules informatives dins del cementiri municipal. També s’ha programat una cerimònia laica a les 12 h, a la Capella del Cementiri Vell, i un concert de música en directe, a les 13 h, a la plaça de les Illes del Cementiri Nou.

En termes de seguretat, diversos efectius policials controlaran les entrades i sortides de vehicles al recinte. Tot i això, l’Ajuntament de Sabadell recomana desplaçar-se amb transport públic “per evitar aglomeracions”.

Foment del transport públic

En aquest sentit, fonts municipals avancen que l’1 de novembre s’habilitarà un reforç en el servei d’autobús urbà. La línia F4 farà el seu itinerari habitual i es reforçarà en el seu recorregut entre la plaça del Vallès i el Poblenou. Les hores de cobertura de la línia aniran de les 8.30 h a les 14.30 h cada 10 minuts i de les 14.30 a les 18.30 h cada 15 minuts.

Per espaiar les visites, aquest cap de setmana, previ a la commemoració de Tots Sants, també s’han reforçat el servei d’autobús urbà. Avui, dissabte 30, i diumenge 31, l’L4 i l’F4 passaran cada 15 minuts entre les 8.30 h i les 18.30 h.

D’altra banda, l’1 de novembre el cementiri romandrà obert de 9 h a 18 h. Per a qui necessiti informació, s’han habilitat tres taules informatives al llarg del dia i estaran ubicades a l’entrada principal, a l’accés des del Poblenou i al sector de Via Làctia.

Adjudicació de sis tombes

La concessionària del cementiri ha posat a disposició de la ciutadania sis tombes rehabilitades a la part històrica del cementiri municipal. Els interessats en la concessió podran informar-se’n pròximament al web dels Serveis Funeraris Torra o bé a les oficines de l’empresa, ubicades a la ronda d’Orient, 67. A partir del 15 de novembre poden presentar-se presencialment les sol·licituds.

Comentaris
To Top