Ciutat

Sant Fèlix acull una missa en record de les persones que s’ha endut la Covid-19

Representants polítics de la ciutat han assistit a l'eucaristia / LL. FRANCO

Més d’un centenar de persones han assistit aquest matí a la missa oficiada pel rector de Sant Fèlix, mossèn Xavier Farrés, en record a les víctimes que ha deixat la Covid-19 en els darrers dos anys. A la cerimònia religiosa també hi ha assistit l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; la regidora de desenvolupament urbà, Mar Molina; el cap de l’oposició, Gabriel Fernández (ERC), i els portaveus Lluís Matas (Junts) i Adrián Hernández (Ciutadans).

El rector de la parròquia –avui vestia de negre en senyal de dol–, coincidint amb Tots Sants, el dia que l’Església catòlica commemora la memòria de tots els fidels difunts, ha realitzat un acte simbòlic de record i oració per totes les persones que en els darrers dos anys han perdut la vida per la Covid-19: “Han passat coses molt greus i hem hagut d’afrontar moments de dificultats”, ha assegurat mossèn Farrés. En la mateixa línia, ha volgut explicar una vivència viscuda en el moment àlgid de la pandèmia, quan acomiadant “una persona estimada”, va plorar per “desencís” en veure que “no podia acostar-me a les persones que estimem”.

L’acte simbòlic l’han protagonitzat els representants polítics, qui han dut fins a l’altar un ciri de grans dimensions ja consumit, que simbolitza “la vida de tots els germans que s’ha apagat”, segons Farrés. A continuació, s’ha encès un ciri pasqual en memòria i record dels feligresos que ara “inicien una vida més enllà de Déu. El nostre destí no és el sepulcre ni l’oblit, sinó la vida eterna”, ha resumit.

Comentaris
To Top