Ciutat

Ocupen l’oficina d’Endesa al Centre de Sabadell per oferir energia de forma gratuïta

El col·lectiu anticapitalista Arran ha ocupat aquest dijous l’oficina de la companyia elèctrica Endesa al carrer de Sallarès i Pla, 6 (Centre) per protestar contra l’augment del preu de la llum. “Que pagui Endesa!” és el lema que han escollit els ocupants, una cinquantena de persones.

L’exterior de la seu d’Endesa, ocupada per Arran / CEDIDA

Arran ha volgut convertir la seu en un “punt de recàrrega popular” i a peu de carrer ha habilitat diferents endolls per connectar-hi tota mena d’aparells, des de carregadors de mòbil a microones.

L’organització assegura que “mentre les joves no podem fer front a la pujada del preu de la llum, grans companyies com Endesa segueixen enriquint-se a costa nostra. Avui posem la llum a disposició de totes les joves, perquè l’electricitat ha de ser un dret accessible a tota la població i no el negoci d’uns quants”.

Comentaris
To Top