ESPORTS

Hidalgo: “Hem de mantenir la concentració i intensitat de Cornellà”

Antonio Hidalgo confia en la resposta dels seus homes / D.S.

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, no vol que la victòria del Municipal de Cornellà sigui un motiu de cap mena de relaxació i demana als seus homes “el mateix grau d’intensitat i concentració” per afrontar el duel del diumenge (17 hores) davant el San Fernando, que arriba a la Nova Creu Alta amb els mateixos punts (11) que el Sabadell després de superar el Gimnàstic (2-0) la passada jornada.

Hidalgo també té clar que el guió del partit amb pilota “serà diferent. Volem ser més protagonistes i necessitem que apareixen els jugadors diferencials, que els tenim, però hem de mantenir el nivell de lluita i no parar de córrer si volem superar un rival que ens posarà les coses molt difícils. Té un entrenador de molt nivell (Nacho Castro) que modifica situacions tàctiques i obliga a pensar per contrarestar-ho”.

L’objectiu és encadenar per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives. “Això confirmaria la tendència positiva”, admet un Hidalgo que també confia en la resposta de l’afició. “Sempre ho dic i ho repeteixo: amb el seu suport tot és una mica més fàcil. És una categoria molt igualada i necessitem aquest caliu i reprendre la comunió entre equip i afició sabent que els primers a oferir alguna cosa som nosaltres”.

Dubtes al mig del camp

Les baixes obligades de Facu i Sergi Altimira per sanció -més la ja coneguda de Ramon Folch per lesió- deixen gairebé en quadre el mig del camp. Ara mateix, només queden dues peces: Sergio Aguza i Xavi Boniquet. Per aquest motiu, durant la setmana ha entrenat amb dinàmica de primer equip el jove Pere Belmonte, qui va ser habitual durant la pretemporada i està protagonitzant un gran inici de temporada en el filial de Segona Catalana. De fet, és el màxim golejador tot i no ser un davanter. “Tenim poques opcions i també la possibilitat de reconvertir algun jugador en aquesta posició”, ha deixat entreveure el tècnic de Canovelles.

El gol s’ha convertit en el principal maldecap en aquest primer tram de temporada, però Hidalgo no vol donar-hi més voltes. “Tampoc ho hem de focalitzar tot en els davanters sinó que jo també espero una bona resposta dels jugadors de segona línia. Ho hem parlat tot amb ells i saben que han de marcar la diferència. Estic convençut que ho faran”.

D’altra banda, aquesta jornada serà incompleta per la suspensió del partit Castelló-UE Costa Brava a causa d’un brot de Covid-19 en la plantilla de La Plana. La Federació Espanyola també ha ajornat el següent duel al camp del Vila-real B per afavorir la recuperació dels afectats. “Això demostra que la pandèmia continua entre nosaltres i cal tenir cura. Ara mateix, el més important que tots es recuperin”, ha comentat Hidalgo.

Presentació del F. Base

Abans del partit contra el San Fernando, està previst l’acte de presentació de tot el Futbol Base arlequinat. Més de 600 jugadors participaran sobre la gespa, inclosa una representació del Sabadell inclusiu i veterans. L’accés de jugadores i jugadores i les famílies a l’Estadi està previst per les 14 hores i l’acte s’iniciarà tres quarts d’hora després. Els pares i familiars podran quedar-se a l’Estadi i això afavorirà una millor entrada davant el San Fernando.

Comentaris
To Top