Diners

Allau de compradors per aprofitar els descomptes de la nova botiga de MediaMarkt a Sabadell

Aquest divendres s’ha inaugurat la nova botiga de MediaMarkt a Sabadell, la primera de la cadena a la ciutat vallesana (ja és present a localitats com Terrassa o Sant Cugat). Desenes de persones s’estan apropant a la tenda, que està situada al Centre Comercial Via Sabadell i compta amb més de 2.000 metres quadrats de superfície. La firma de l’electrònica de consum i la tecnologia ha contractat 75 professionals per treballar-hi. MediaMarkt ofereix descomptes en els seus productes de fins al 21% els dos primers dies d’activitat.

Desenes de persones s’apropen aquest divendres a la nova tenda situada al Centre Comercial Via Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Així mateix, la botiga, la número 22 de la cadena a Catalunya, compta amb un ampli catàleg de productes i serveis per als clients. Així, MediaMarkt va signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell per tal que el Vapor Llonch col·laborés activament en el procés de selecció aportant candidats inscrits en les seves llistes.

Clients miren productes de dins del MediaMarkt / VICTÒRIA ROVIRA

MediaMarkt és una empresa omnicanal que lidera el seu sector al mercat espanyol, on disposa de 88 establiments i d’un equip de 6.675 col·laboradors.

Comentaris
To Top