ESPORTS

El FS Sabadell Femení continua en ratxa i guanya a l’últim sospir (3-2)

Les arlequinades mostren la seva alegria després de la seva agònica victòria / CEDIDA

Dinàmica positiva. El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro ha encadenat la segona victòria consecutiva davant el Castelldefels (3-2) i confirma la tendència ascendent. De fet, suma quatres jornades consecutives sense perdre amb un ‘8 de 12’ li permet allunyar-se de la zona perillosa i enganxar-se a posicions més tranquil·les de la taula.

Després d’un inici de lliga complicat en el retorn a la Segona Nacional, l’equip de Xavi Muñoz ha agafat el ritme a la competició i ara sap gestionar molt més bé els diferents moments de cada partit. Així ho ha fet contra un rival que venia amb etiqueta d’aspirant, situat a la part alta amb 12 punts. El Castelldefels s’ha avançat en el marcador, però Cintia ha aprofitat una de les moltes ocasions de les arlequinades per igualar.

Zoè ha col·locat el 2-1, però el Castelldefels tampoc ha llençat la tovallola i ha establert de nou l’empat que semblava definitiu. Però si en dues ocasions els últims instants li han fet perdre punts valuosos al FS Sabadell, aquesta vegada ha sortit cara i quan l’electrònic assenyalava que faltaven només 14 segons ha aparegut la inspiració de Mar per fer el 3-2 entre l’eufòria de les companyes i els aficionats que han presenciat aquest vibrant duel a Can Balsach. Tres punts molt treballats que han de donar tranquil·litat per afrontar els següents compromisos.

Comentaris
To Top