ESPORTS

Reunió entre CN Sabadell i Escola Pia per evitar un derbi ‘calent’ i iniciar una nova etapa de rivalitat sana

Club Natació Sabadell i Escola Pia semblen decidits a posar punt final a la complicada relació que ha existit durant la darrera dècada, accentuada els darrers anys, amb diversos episodis de molta tensió. El dimecres passat, dues representacions de l’entitat nedadora i de Can Colapi, encapçalades pels presidents, Claudi Martí i Jordi Graell, respectivament, van reunir-se a la seu del carrer dels Montcada per iniciar una nova etapa, de rivalitat sana, entre els dos clubs.

Club i Escola Pia es comprometen a iniciar una nova etapa de rivalitat sana i deixar enrere episodis de tensió a les grades / LL. FRANCO

A només tres dies del derbi entre Escola Pia i Club Natació Sabadell, previst per a aquest dissabte (19.30 h) a porta tancada, al carrer de Garcilaso, la trobada va servir per arribar a diversos acords –en els pròxims dies es faran públics– per tal de fomentar una rivalitat sana mitjançant protocols esportius i socials per deixar enrere una rivalitat que en nombroses ocasions ha traspassat el terreny de joc.

Comentaris
To Top