Publicitat
Ciutat

L’Escola Font Rosella de Sabadell apropa la ciència i la tecnologia a l’alumnat

Una alumna de l'Escola Font Rosella dibuixa durant la Setmana de la Ciència/ CEDIDA

L’Escola Font Rosella, de celebració en el marc del seu quarantè aniversari dins el barri de la Concòrdia, i el programa Magnet consoliden la Setmana de la Ciència per a conscienciar a l’alumnat al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica, fomentant una mirada crítica i mobilitzadora cap a la lluita contra el canvi climàtic. La proposta d’enguany ha comptat amb diferents tallers i experiments amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Cicle infantil ha aprofundit en el coneixement dels volcans, i també sobre els coneixements de zoologia de Dian Fossey. Per altra banda, cicle inicial ha experimentat entorn del termomolinet, i l’alumnat de cicle superior ha aprofundit sobre les noves tecnologies i la transició energètica.

El programa Magnet és un programa que involucra centres educatius i institucions de referència en projectes educatius innovadors i de qualitat. L’objectiu és acompanyar els centres educatius en el desenvolupament de projectes portats a terme en aliança amb una institució d’excel·lència.

Magnet és un programa impulsat conjuntament pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb ajuntaments com Sabadell, que també compta amb un altre centre dins del programa, l’Escola Joaquim Blume amb aliança amb el Centre de Recerca Matemàtica (CRM).

Publicitat
Comentaris
To Top