Ciutat

La Dana es manté a Sabadell amb fortes ràfegues de vent i pluja

La Dana deixa a la ciutat ràfegues de 42 km/h i 20 litres en mitja hora

Dia de vent, pluja i tardor / LL.FRANCO

El temporal de llevant que des de dimarts al migdia fa acte de presència a Sabadell ha deixat ràfegues de vent superiors als 40 km/h i 20 l/m² –a les 20 h de dimarts s’havien registrat més de 30 litres– en qüestió de mitja hora en el seu moment de més intensitat. Es va viure una forta tempesta acompanyada de vent.

Entre els estralls que està causant la Dana a la ciutat, a l’Aeroport de Sabadell diverses aeronaus s’han hagut de dirigir a altres aeròdroms a causa de la complicada situació meteorològica de les darreres hores. Així mateix, i coincidint amb la tardor, quan les fulles omplen els carrers, s’han produït petites inundacions a punts crítics, com el parc de Catalunya. A més, onze veïns del carrer de Gràcia pateixen un tall de subministrament elèctric.

DIMECRES: TARDA ESPECIALMENT FREDA I PLUJA

El sol no farà notar la seva presència al llarg de dimecres, segons les previsions de Meteocat. És més, el fred es notarà especialment al llarg del dia i encara més a la tarda, quan el termòmetre baixarà per sota dels 10 graus.

La Dana a Sabadell: fortes ràfegues de vent i pluja

Tindrem pluja durant tot el matí i fins al migdia. Les precipitacions no seran tan accentuades.

LA PLUJA: FINS QUAN?

La temperatura màxima es mantindrà entorn dels 12 graus. La mínima, de bon matí, serà de 7 graus, mentre que a la tarda rondarà els 9 graus. Tampoc veurem gaire el sol.

De cara al dijous, es preveu que les pluges afluixin. En tindrem només a la nit.

Comentaris
To Top