Ciutat

Una avaria a un generador elèctric al Centre deixa 250 veïns sense llum durant tres hores

Una avaria a un generador elèctric al carrer de l’Escola Pia ha deixat 250 veïns del Centre sense subministrament durant tres hores. El grup electrogen (generador temporal) s’havia ubicat a aquest carrer, cantonada amb carrer de l’Estrella, per dotar d’electricitat els veïns mentre es feien treballs de millora al transformador de la zona.

Segons fonts d’Endesa, s’estaven substituint dues línies de 25.000 volts per millorar el servei, però el generador ha quedat desnivellat i s’ha aturat el subministrament. “S’han interromput els treballs i els tècnics s’han centrat a solucionar la incidència“, confirmen les mateixes fonts. Des de l’Ajuntament de Sabadell expliquen que estan vetllant perquè es restableixi correctament el servei.

Un tram de l’asfalta que ha quedat enfonsat / VICTÒRIA ROVIRA

Els afectats han explicat al D.S. que s’han quedat sense corrent a les 8 h i que a les 11 h ha retornat el servei. “Estem a una zona amb molta activitat comercial i habitatge i ens hem quedat aturats”, destaca el Gonzalo, que treballa a aquest carrer.

El Jordi V., veí afectat, destaca que “el barri ha quedat aturat” molta estona. El grup electrogen ha quedat desnivellat i ha enfonsat un tram de l’asfalt. A hores d’ara, aquest tram està tallat a la circulació.

Comentaris
To Top