Vallès

VÍDEOS: Manifestants de la UAB arraconen els Mossos després de rebre càrregues

Els Mossos d’Esquadra han carregat aquest dijous contra els manifestants que intentaven impedir l’acte de ‘S’ha acabat!’ a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Més d’un centenar de persones s’han aplegat a la Plaça Cívica i han intentat trencar el cordó policial que s’havia situat a l’entrada del cinema de la universistat, on se celebrava l’acte.

Els manifestants han cridat consignes com “Fora feixistes dels nostres barris”. Segons ACN, els joves han llançat pots de fum de colors contra els Mossos  i els agents han carregat contra ells pràcticament a cegues, ja que estaven situats en el túnel que dona accés a l’auditori, i aquest s’ha omplert de fum.

Des de la plataforma Irídia denuncien que el cos policial “ha colpejat amb porres de dalt cap avall generant la possibilitat de lesionar el cap”.

Els manifestants finalment han arraconat els Mossos, tal com es pot veure en el vídeo que ha gravat el fotoperiodista freelance David Melero.

L’entitat S’ha Acabat ha denunciat a Twitter que els manifestants volien impedir el seu acte.

Publicitat
Comentaris
To Top