Publicitat
Ciutat

Salut suspèn temporalment l’obligació d’ensenyar el passaport Covid a causa dels problemes tècnics

Escaneig del passaport covid / ACN
Pla detall de la validació del certificat Covid / ACN

El Departament de Salut ha decidit suspendre des d’aquest divendres al migdia i almenys fins dilluns l’obligació de presentar el passaport Covid a bars, restaurants, gimnasos i altres equipaments, a causa dels problemes tècnics que té la web de La Meva Salut.

La gran demanda del passaport en les últimes hores, més de 300.000, ha bloquejat la web i fa que molts ciutadans no puguin obtenir el certificat, que seguirà sent obligatori per entrar a l’oci nocturn com fins ara. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha explicat que dilluns es tornarà a revisar la situació per decidir quan es torna a implantar l’obligació.

El certificat Covid passa a ser obligatori a la restauració

Publicitat
Comentaris
To Top