ESPORTS

El CN Sabadell es queda amb el derbi davant dels Amics Pou (3-2)

Una jugada ofensiva del CN Sabadell | LL Franco

Magnífic derbi. Sens dubte, els aficionats del Club Natació Sabadell i els Amics Pou Escorial s’han hagut d’anar del Pavelló Nord més que satisfets. En la prèvia del partit s’ha viscut molta especulació amb veure un gran xoc i, cap dels dos conjunts ha defraudat.
Malgrat l’ampli avantatge parcial del Club Natació en finalitzar la primera part (3-0), el partit ha estat en tot moment molt igualat, amb contraatacs constants, amb oportunitats de gol per a cada equip. En el segon temps, els dos van continuar amb un gran nivell però els Amics Pou han començat a ser més efectius i, a punt van estar d’igualar el partit sobre el final.
Finalment el partit ha acabat 3-2 a favor del CN Sabadell però s’ha vist un gran nivell tant d’un com de l’altre conjunt.
Amb aquest resultat, el guanyador d’aquest derbi sabadellenc se situa novè amb 14 punts, mentre que els Amics Pou Escorial continuen últims en la classificació d’aquest grup 3 de Segona Divisió Nacional B de futsal, amb tan sols 1 punt.

Comentaris
To Top