Ciutat

El nou ‘skate park’ estarà a punt la primavera de l’any que ve

Obres a l'skate park de Sabadell, al Parc Catalunya / LLUÍS FRANCO
L'skate park es troba en situació provisional des del març / LLUÍS FRANCO

La renovació de l’skate park de Sabadell ja ha superat l’últim tràmit administratiu i està tot a punt perquè comencin les obres. El Govern ha adjudicat els treballs aquest dilluns i es preveu que comencin el mes de març, amb la previsió que durin dos mesos i, per tant, estiguin enllestides el maig. A l’obra s’hi destinaran 157.000 euros.

El projecte preveu aplicar una capa de formigó sobre l’actual, on es canviaran els mòduls de formigó prefabricat per d’altres nous que es faran allà mateix, de manera que es vol guanyar resistència i durabilitat en el temps. També es col·locaran baranes noves, tant per la practica esportiva com protectora.

L’skate park es troba en una situació provisional des que el passat mes de març l’Ajuntament va retirar el mòdul central per garantir la seguretat dels usuaris. El parc es va construir fa més de 15 anys i està visiblement deteriorat pel seu ús. Mentre durin les obres no es podrà fer servir.

Millora de l’entorn

Durant les obres també es millorarà el camí d’accés a l’skate park des de la plaça de Matagalpa i es tancarà la zona de bicitrial amb una barana de fusta. Alhora, es plantaran arbusts i gespa d’hidrosembra al talús del passeig d’Aragó.

Comentaris
To Top