Publicitat
Ciutat

El passaport Covid tornarà a ser necessari a partir de divendres

El passaport Covid ha quedat suspès / VICTÒRIA ROVIRA
El passaport Covid tornarà a posar-se en marxa aquest divendres / VICTÒRIA ROVIRA

El passaport covid per accedir a la restauració, els gimnasos i les residències tornarà a entrar en vigor aquest divendres, a la mitjanit, segons ha anunciat aquest dilluns el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una compareixença al Palau de la Generalitat.

El Govern va suspendre l’obligatorietat d’ensenyar el passaport covid divendres perquè la pàgina web s’havia saturat a causa de la quantitat de gent que va intentar descarregar-lo, just després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) n’avalés el seu ús.

Passaport Covid: “Hi ha clients vacunats que no han pogut entrar al bar”

El conseller ha demanat guardar el document per no haver-lo de tornar a baixar cada vegada. També ha explicat que ara mateix hi ha 6.000 entrades al minut a la pàgina web de La Meva Salut. Per accedir a restaurants, gimnasos, discoteques o residències, t’expliquem com descarregar el Passaport Covid.

Tres passos fàcils per descarregar el certificat Covid i entrar a restaurants

Publicitat
Comentaris
To Top