Publicitat
Ciutat

Tres passos fàcils per descarregar el certificat Covid i entrar a restaurants

Escaneig del passaport covid / ACN

L’ús del certificat Covid passa a ser obligatori per poder entrar a l’interior de restaurants, discoteques, gimnasos i residències a Catalunya. És un document que acredita que una persona s’ha vacunat contra la Covid. També permet circular lliurement per la UE.

Obtenir el certificat Covid

Us expliquem tres passos per obtenir el certificat Covid a Catalunya. És ben senzill, només requereix tres passos, que descrivim a continuació.

1. La Meva Salut

El primer que cal fer és entrar al web de lamevasalut.gencat.cat. Ens hem de dirigir a la pestanya de Vacunes i Certificat Covid UE. Hi podem trobar tres opcions: Certificat Covid Digital UE, Estat vacunal i Justificant vacunal.

2. Escollir Certificat Covid Digital UE

Hem de seleccionar l’opció Certificat Covid Digital UE. En aquest pas, podem escollir si obtenir un certificat per acreditar que estem vacunats, que hem obtingut una prova negativa o que hem passat la Covid.

3. Descarregar Certificat Covid

Hem d’escollir l’opció Certificat de Vacunació. Cliquem sol·licitar i, en uns minuts, ens apareixerà un codi QR, que podem descarregar al moment. Hem de tenir en compte a quina carpeta del mòbil o de l’ordinador queda emmagatzemat per ensenyar-lo en el moment que sigui necessari.

L’hostaleria de Sabadell: “El passaport Covid ens farà perdre clientela”

Publicitat
Comentaris
To Top