Publicitat
Ciutat

Denuncien una nova agressió per part dels treballadors de la discoteca Waka

Un jove, amb la cara visiblement magolada, denuncia a través de xarxes socials un nou cas d’excés de violència per part dels treballadors de la discoteca Waka, situada a Sant Quirze del Vallès. El noi assegura que va rebre una brutal pallissa en mans d’almenys cinc membres del cos de seguretat de l’establiment d’oci nocturn. “Estava a la fila per entrar amb els meus amics quan un treballador em va empentar i entre quatre més em van tirar a terra. Em van lligar les mans i els peus amb brides. Després, em van trepitjar el cap, em van apallissar i em van trencar la mà”, assegura.

De fet, el jove afirma que té vídeos que corroboren els fets i que els mostrarà als Mossos d’Esquadra un cop hagi fet la denúncia de la presumpta agressió. Segons el noi, els empleats de seguretat de Waka van trencar alguns mòbils dels qui estaven gravant per evitar que els vídeos sortissin a la llum. “Quan vaig arribar a l’ambulància, em van dir que cada setmana els arriba gent que ha estat agredida pels membres de seguretat de la discoteca”, lamenta.

El passat 20 de novembre, un noi de disset anys va ser presumptament apunyalat a l’exterior de Waka. Dit això, els Mossos segueix investigant el succés. De moment, no hi ha cap detingut i la investigació segueix en curs.

Els Mossos investiguen l’apunyalament d’un menor a la discoteca Waka

Publicitat
Comentaris
To Top