Ciutat

Un incendi a l’Artèxtil crema diverses fustes

Ensurt aquest dimarts a primera hora del matí a l’emblemàtic Artèxtil de Sabadell.

Un incendi ha cremat part de la caseta on antigament hi havia un guàrdia de seguretat, segons els Bombers. El cos d’emergències ha rebut l’avís del foc a les 7.37 h i assegura que en menys de trenta minuts ha quedat extingit. Es desconeixen les causes del succés que ha mobilitzat quatre dotacions dels Bombers i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir si el foc ha estat provocat.

Incendi a l’Artèxtil / DS

El foc ha cremat diverses fustes de l’interior de l’antiga fàbrica i el SEM ha atès una persona allà mateix, sense que hagi calgut traslladar-la a l’hospital. Segons els Bombers, hi havia una persona a la coberta de l’edifici. Per la seva part, la Policia Municipal ha regulat el trànsit d’aquest del tram de la Gran Via on s’ubica l’Artèxtil mentre els Bombers apagaven el foc.

Comentaris
To Top