Ciutat

Subvencions a 64 entitats en el marc de la Covid

L’Ajuntament de Sabadell destinarà 170.000 euros en subvencions per ajudar les entitats de la ciutat a pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus. De 76 sol·licituds presentades se n’han atorgat 64, ja que algunes han quedat excloses per no complir els requisits o per renúncia. Les entitats han rebut entre menys de 500 euros i més de 10.000.

El ple del mes de juny va aprovar atorgar aquesta segona convocatòria de subvencions de caràcter excepcional. Els diners es destinaran a finançar despeses indirectes i estructurals de les entitats, no vinculades directament als projectes que desenvolupen, però que són necessàries per a la seva continuïtat.

Tanmateix, el Govern ha aprovat les subvencions en matèria esportiva, lleure infantil, activitats educatives i de foment de participació de la gent gran. Entre d’altres, 48.000 euros per fomentar l’esport femení federat o 27.000 euros per al programa Ciutat i Escola.

Comentaris
To Top