Publicitat
Ciutat

L’estrena del calendari d’advent revela què hi ha darrere la primera figura

El calendari d’advent instal·lat a la façana de Doctor Robert de l’Ajuntament ja està en marxa. Aquest dimecres al vespre s’ha fet la inauguració de la que és una de les principals novetats nadalenques d’enguany amb la descoberta de la primera figura darrere el llum que il·lumina l’1 de desembre.

La pluja que ha caigut durant la tarda i el moment de l’estrena no ha impedit que el calendari d’advent s’estrenés com estava previst davant de diverses desenes d’assistents. Encuriosits, pocs minuts abans de l’hora de la convocatòria, les 18.30 h, ja esperaven que es posés en marxa el calendari, la majoria de persones situades davant l’església de l’Immaculat Cor de Maria (‘els Padres’).

Puntualment quan el rellotge ha tocat les campanes de dos quarts de set, el personatge d’el Llaminer ha sortit al balcó consistorial de Doctor Robert per descobrir la primera peça del calendari. Cadascuna d’elles té un dibuix i en el cas de l’1 de desembre es tracta del Soldadet trencanous. Segons El Llaminer “és simpàtic, valent, divertit, eixerit i està molt enamorat de la ballarina. De fet, sempre van junts i s’ho passen pipa; cada dia es barallen una mica, però cada dia fan les paus”, tal com ha dit abans de tornar-se a resguardar del fred dintre l’Ajuntament.

“Ens agrada, està molt bé, fa molt ambient sobretot per la canalla”, han valorat els sabadellencs Helena Montes i Raúl Pinés tot just acabar la inauguració, acompanyats del seu fill Pablo, d’un any, ben resguardat del fred al cotxet.

Cada dia fins al 24 de desembre a les 18.30 h el Llaminer sortirà a la façana de Doctor Robert per obrir una nova llum del calendari.

Publicitat
Comentaris
To Top