Diners

La firma d’americanes de moda femenina Reblaze estrena una botiga temporal a Sabadell

La tenda està oberta de dilluns a dissabte, fins al 15 de desembre / VICTÒRIA ROVIRA

La marca d’americanes de moda femenina made in Sabadell Reblaze ha inaugurat una botiga física temporal al carrer Escola Industrial, al costat del Mercat Central. La tenda està oberta de dilluns a dissabte, fins al 15 de desembre. Reblaze comparteix l’espai amb dues firmes més: Nude Bracelet i Eight&October.

Les tres marques ja van coincidir en una altra botiga temporal, o més coneguda com a pop-up, a Barcelona. Els bons resultats els van portar a obrir-ne una altra a Sabadell. Des de Reblaze esperen que la tenda els serveixi per donar a conèixer el producte que fabriquen, les blazers, jaquetes de vestir que mantenen el punt d’elegància de les americanes tradicionals, però que són més informals. “Una pop-up és útil, perquè ens ajuntem diferents marques per buscar sinergies. A més, es basa en l’oportunitat. En ser una botiga temporal, els clients han d’aprofitar el temps que estiguem en una localitat per venir a comprar”, remarquen.

Imatge general de la ‘pop-up’ / VICTÒRIA ROVIRA

Reblaze va començar la seva activitat a finals d’octubre. La firma va organitzar un showroom per presentar les blazers i des de llavors també ven articles a través de la seva pàgina web. El disseny i la creació de les peces de roba són de quilòmetre zero. De fet, gran part del seu teixit és de botigues de Sabadell.

Eight&October, firma de sabates

Així mateix, Eight&October, que també està present a la botiga temporal de Sabadell, és una firma de sabates amb textures i colors contemporanis, liderada per un equip sabadellenc, però amb seu a Osona. La seva producció es fa en tallers artesans de tot l’Estat. Eight&October no disposa d’una botiga física permanent, però ven els seus productes a través del seu compte d’Instagram: @eightandoctober.

Productes de Eight&October, a la botiga temporal de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Finalment, trobem Nude Bracelet, que és una firma de joies per a dones que es defineix com a “fina, fresca i femenina”. La marca ven on-line i les seves joies també es distribueixen a botigues de Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Girona i Sant Just Desvern.

En definitiva, la botiga temporal obrirà cada dia, excepte els diumenges. L’horari és d’onze del matí fins a dues del migdia, i de quatre de la tarda fins a les vuit del vespre. Tanmateix, tant divendres com dissabte, la botiga no tancarà al migdia.

Neix una marca d’americanes de moda femenina ‘made in’ Sabadell

Comentaris
To Top