Publicitat
Ciutat

Sabadell activa punts per ajudar la gent gran a obtenir el certificat Covid

Sabadell activa centres on ajudar la gent gran a obtenir el document per poder entrar a restaurants, gimnasos i residències

El centre cívic de Sant Oleguer / Ó. E.

Sabadell activa quatre punts per ajudar la gent gran a descarregar-se el passaport Covid. Amb l’obligatorietat de presentar-lo per entrar a restaurants, bars, gimnasos i residències, així com per accedir a les activitats de ball i del programa d’activitats físiques per a la gent gran, es tracta d’un col·lectiu que pot tenir dificultats per obtenir el document.

Des d’aquests punts, les persones grans rebran suport per donar-se d’alta a l’espai de salut digital de la Generalitat de Catalunya La meva salut, i des d’allà se les ajudarà a descarregar-se al telèfon mòbil el certificat de la vacunació de la Covid.

Entra en vigor el certificat Covid per entrar a restaurants, gimnasos i residències

Els punts estaran actius al llarg dels primers dies de la reactivació de la mesura anunciada per la Generalitat. Els horaris d’atenció, de dilluns a divendres, són:

  • Antic Mercat de Sant Joan (pl. de Sant Joan, tel. 93 725 96 64) 9.30 h a 13 h i 16 h a 20 h
  • Complex Parc Central (carrer de Diego de Almagro, 42, tel. 93 745 31 69) de 9.30 h a 13 h
  • Complex Alexandra (pl. d’Ovidi Montllor, 3 baixos, tel. 93 716 02 20) de 9.30 h a 13 h
  • Complex Sant Oleguer (carrer de Sol i Padrís, 56, tel. 93 710 11 01) de 9.30 h a 13 h

Es tracta de complexos per a gent gran de Sabadell que tracten d’evitar una situació de bretxa digital, l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Fundació cívica oreneta del Vallès, ofereix assessoraments i tutories gratuïtes també als equipaments i complexos de gent gran per atendre qualsevol consulta sobre gestions digitals.

Publicitat
Comentaris
To Top