Publicitat
ESPORTS

La RFEF comunica l’ajornament del Costa Brava – Sabadell

L’amistós disputat aquest estiu a Palamós / DS

Finalment,i a només tres hores per la disputa del Costa Brava – CE Sabadell al Municipal de Palamós, l’entitat arlequinada ha rebut la confirmació oficial, on la RFEF anuncia l’ajornament del partit que havia d’afrontar aquesta tarda (17 h) al Municipal de Palamós l’equip de Pedro Munitis.

El motiu? Fins a deu baixes tenia el conjunt arlequinat, entre positius per Covid, jugadors sense la pauta completa i les baixes ja sabudes d’Aleix Coch i Ramon Folch. En el mateix comunicat del CE Sabadell s’explica que “els afectats segueixen els protocols sanitaris establerts”.

Ara, s’obren diversos interrogants, el més important és saber si es podrà disputar el darrer partit a la Nova Creu Alta abans d’acabar l’any davant el Betis Deportivo –a dia d’avui no està gens clar– i la data per jugar-se el Costa Brava – Sabadell, de moment, però, ni una cosa ni altra. La RFEF, segons subratlla el comunicat “la RFEF determinarà la nova data pel partit un cop s’acreditin les condicions per a la seva disputa”.

Publicitat
Comentaris
To Top