Publicitat
ESPORTS

Jornada rodona al carrer de Boccaccio

Cristina Calle, en una acció ofensiva, va ser la màxima golejadora gracienca, amb set dianes / cedida

Festa al pavelló gracienc. Els sèniors de l’OAR Gràcia van fer bons els pronòstics per certificar una nova victòria davant l’afició del carrer de Boccaccio.

Els rivals es presentaven assequibles per la diferència que els separava a la classificació, però calia demostrar-ho sobre la pista, perquè la teòrica superioritat podia provocar una minva en la concentració i influir en el rendiment.

Va ser el femení de Carol Carmona qui va tenir més problemes per desfer-se d’un joveníssim Granollers Atlètic. Les gracienques, tot i dur la iniciativa en tot moment, però sense la regularitat ni comoditat necessària, van arribar al descans amb un favorable 18 a 14.

A la represa, i quan Cristina Calle feia pujar el 23 a 16 al marcador, aleshores el guió del partit canviava com un mitjó i el Granollers posava l’ai al cor a les sabadellenques (26-25). L’ensurt no aniria a més i un parcial de 4 a 1 sentenciaria el partit.

Tercers, igualats amb el segon

La cirereta del pastís arribaria amb una nova gran actuació coral de l’equip de Cesc Borrell per encadenar la cinquena victòria consecutiva davant el Sant Martí i atrapar el Granollers, ara amb els mateixos punts, a només quatre del líder, La Roca. Tot i un mal inici (1-4), ràpidament els graciencs recuperaven el control del partit i del marcador (10-6), que s’ampliaria fins al 22 a 14 després dels primers 30 minuts.

A la segona meitat, la diferència es mantindria i Borrell ho aprofitaria per moure la banqueta i donar minuts a tots els jugadors.

Derrota per la mínima del Creu Alta

El Creu Alta Sabadell Handbol, que visitava la pista del Sant Esteve Sesrovires, en un cara a cara entre dos equips de la zona baixa, no va poder estrenar el caseller de punts. I això que ho va tenir a tocar (30-27), però els creualtencs sempre van anar a remolc durant tot el partit.

Publicitat
Comentaris
To Top