Oci i cultura

Flashy Ice Cream i Santa Salut sacsejaran el cap de setmana sabadellenc

La música rap i trap serà protagonista, aquest cap de setmana, de l’escena musical sabadellenca. I és que els dies 10 i 11 de desembre tindrà lloc el primer Festival de Cultura Urbana, amb música i dansa.

Com a plats forts, inclou els concerts de Flashy Ice Cream (divendres) i Santa Salut (dissabte). Ambdós concerts arrencaran a les 22 h, a la plaça de PicassoPrèviament, a les 21 h, hi haurà sengles actuacions de Souldiers (Dj i Dance). Les entrades són gratuïtes i es poden reservar en aquest enllaç.

A més a més, en el marc del festival també hi haurà tallers de skate, parkour i hiphop, entre moltes altres activitats. El festival s’emmarca en el projecte transversal de promoció de l’art i la cultura urbana SBDON, especialment adreçada als i les joves de la ciutat.

Murals a Torre-romeu

De fet, també s’estan desenvolupant altres propostes d’expressió artística als barris de la ciutat, com Torre-romeu, amb la finalitat de complementar el treball de cohesió social i enfortiment comunitari. Així, conjuntament entre les escoles Joan Montllor i Agnès Armengol, l’institut La Serra i l’Espai Jove Pandora, i comptant amb el suport de l’AV de Torre-romeu i el Centre Cultural, s’han realitzat tallers de grafits amb infants i joves del barri. Podeu veure més imatges en aquesta galeria

Joves participant del taller / DS

També durant aquests dies diferents artistes locals, alguns d’ells de l’entitat sabadellenca Artefakto, han pintat diversos murs al barri, com ara el del carrer de Flamicell, amb motius variats, o el mur de la plaça de Cardener, que s’ha omplert d’ocells. Mentrestant, joves de l’Espai Jove Pandora han pintat el mur de les escales del carrer d’Onyar, amb un disseny propi i comptant amb el suport d’artistes professionals. Finalment, al llarg de la setmana passada, un grafiter grec de renom internacional, Reb, va ser l’encarregat de pintar la paret mitgera d’un edifici a la plaça de Garona. El mural se centra en temes de sostenibilitat.

Comentaris
To Top