Ciutat

Precaució a les carreteres durant l’operació tornada a Sabadell

Carretera C-58 / LLUIS FRANCO
Trànsit congestionat per entrar a Sabadell / LL. FRANCO

Coincidint amb el dia de la Puríssima, el pas d’una bossa d’aire fred per Catalunya farà que durant aquest dimecres i dijous tinguem un ambient d’hivern amb temperatures que fregaran els 0 graus.

A més, per aquells que hagin passat el pont lluny de Sabadell, al Pirineu o a les comarques interiors, la cota de neu baixarà dels 1000 m i podria complicar l’estat de les carreteres en algunes zones del nord de Catalunya.

Sense pluja

A curt termini no s’esperen ruixats a Sabadell, més enllà d’unes temperatures que durant el dia se situaran lleugerament per sobre els 10 graus i a la nit cauran fins a situar-se entre els 3 i 5 graus.

Comentaris
To Top