Publicitat
Ciutat

Retencions a l’AP-7 per l’operació retorn

L’operació retorn ja deixa les primeres complicacions a les carreteres catalanes. El Servei Català de Trànsit alerta d’una retenció intensa a l’AP-7, a l’alçada de la Roca del Vallès direcció Tarragona. D’altra banda, a la C-58 a l’alçada de Sabadell direcció Manresa hi ha una calçada restringida per obres de millora.

Trànsit calcula que uns 485.000 vehicles han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona i la C-16, C-17, C-14, C-25 i les sortides d’Andorra poden concentrar els problemes viaris més importants. Al llarg del pont, les vies més conflictives seran aquelles que condueixen des de poblacions de muntanya i també les zones d’esquí amb estacions obertes: C-14, C-16 i C-17.

El dispositiu especial per controlar l’operació estarà vigent fins a les dotze de la nit d’aquest dimecres 8 de desembre. Durant aquest pont de desembre els Mossos d’Esquadra han realitzat 2.782 controls arreu del territori amb la participació de 1.918 agents.

De Sabadell a Barcelona en cotxe: un 55% més d’embussos que abans de la pandèmia

Publicitat
Comentaris
To Top