ESPORTS

Joan Barberà (CNS) puja al podi al Top-8 estatal de Joves

Els representants del Club Natació amb el tècnic Àlex Bocanegra / CEDIDA

La pedrera continua oferint èxits. El jove palista del planter del Club Natació Sabadell, Joan Barberà Soler, va pujar al podi en la categoria aleví masculina al Top-8 Estatal de Joves celebrat al pavelló Dehesa Boyal de San Sebastián de los Reyes. El jove jugador, que aquest curs ha guanyat el Zonal, fa uns mesos, amb el Club Natació Sabadell es van proclamar campions d’Espanya per equips en la seva categoria.

Joan Barberà va assolir el tercer lloc després d’un quàdruple empat amb el seu company d’equip Luca Khidasheli, vigent campió estatal aleví i els andalusos Rafa Pedregosa, segon cap de sèrie de la competició, i Esteban Rodríguez. La igualtat entre els quatre jugadors va determinar que Barberà fos tercer, Khidasheli quart, Pedregosa cinquè i Rodríguez sisè. Entre els enfrontaments directes entre ells, Joan Barberà i Luca havien guanyat dos partits i els altres dos jugadors un i en el duel directe, contra pronòstic, Barberà havia superat Khidasheli, fet que li va donar la tercera posició i pujar al podi per primera vegada en una competició individual estatal juntament amb Dario Salcedo i Cristian Sánchez.

A més, en la categoria benjamí masculina, Fran Serrano (CN Sabadell), que va tenir opcions a fer podi fins al darrer partit del Top-8 Estatal, ha finalitzat en una més que meritòria cinquena posició final. Serrano va perdre de manera molt ajustada contra el segon i tercer classificat, competint amb els millors. El sabadellenc pot tenir una nova oportunitat de jugar durant la present temporada el Top, encara com a benjamí.

Derbi

D’altra banda, aquest cap de setmana torna la competició absoluta a la Divisió d’Honor i el Club Natació Sabadell afronta el derbi davant l’Amics Terrassa. Serà el dissabte a les 17 hores en les instal·lacions del club egarenc.

Comentaris
To Top