Publicitat
ESPORTS

Empat agre de l’OAR Gràcia femení a Benidorm (20-20)

Una acció del duel disputat a la pista alacantina / CEDIDA (BM Benidorm)

El femení de l’OAR Gràcia va deixar passar l’oportunitat de tornar amb els dos punts de Benidorm i es va haver de conformar, i lamentar, la consecució d’un empat força agre. Que el partit seria complicat contra un rival molt físic es va fer palès ben aviat (5-1). El conjunt de Carol Carmona va haver de remar de valent per no perdre la cara al partit. De mica en mica va reduir la diferència fins a anul·lar-la amb el gol de Paula Martín que establí l’11-11. El Benidorm, però, va acabar tan bé la primera part com l’havia començada i va tornar a obrir marge amb el parcial 4-1 (15-12).

Els gols matiners de Berta Prat i Belén Reche en la represa van fer el primer pas de la reacció. (15-14). El Gràcia en va marcar 6 més fins a l’últim, el 20è, que va tancar l’aixeta quan encara faltaven 9 minuts. Del Benidorm cal dir que en 28 minuts només va superar la portera Olga Pena en tres ocasions, a conseqüència especialment del recital de pèrdues de possessió que va oferir. Així doncs, a punt d’acabar l’enfrontament, el 18-20 somreia un Gràcia que no se’n sortia en atac, però es beneficiava de la també ineficàcia de les locals.

En les dues darreres possessions les gracienques van arriscar quan no calia (falta en atac i pèrdua) i van permetre la recuperació de pilota al Benidorm que, ara sí, va encertar i anotar els dols gols que tancà el partit sense guanyador ni perdedor.

Publicitat
Comentaris
To Top