Oci i cultura

Oberta la reserva d’entrades per als dos concerts de Dàmaris Gelabert a Sabadell

Dàmaris Gelabert
Imatge d'arxiu d'un concert de Dàmaris Gelabert, a La Faràndula / VICTÒRIA ROVIRA

Dàmaris Gelabert torna a Sabadell amb el mateix espectacle que ja va oferir el mes de setembre, Mou el cos. La cantant oferirà dos espectacles gratuïts per a públic infantil, el 4 de gener al Pavelló del Nord, a les 17 h i a les 19.30 h. Les entrades per al primer concert ja estan exhaurides, però les famílies que no hagin pogut fer la reserva tindran una nova oportunitat a partir de les 19 h d’aquest dimecres 15 de desembre, quan podran aconseguir les invitacions per a la segona sessió.

Les entrades es poden reservar des del web municipal habilitat per a les activitats de Nadal. Abans, serà necessari fer una prereserva omplint un formulari que hi ha a la mateixa pàgina. Es podran treure un màxim de 4 entrades gratuïtes per persona i es podrà escollir si seguir el concert a peu dret o des de les grades. Hi ha llista d’espera per si es produeixen devolucions.

Gelabert torna pocs mesos després

L’Ajuntament es va comprometre a tornar a organitzar un concert de la barcelonina després de l’èxit aclaparador que va tenir el setembre, per Festa Major. Un èxit que també va generar molt malestar entre les famílies sabadellenques, ja que les 600 entrades que hi havia a disposició es van esgotar en menys de dos minuts i molts sabadellencs es van quedar amb la mel als llavis. De fet, la demanda va ser tan alta que el sistema en línia per aconseguir invitacions va quedar col·lapsat.

Dit això, l’espectacle que durà a la ciutat té per lema “la música i el cos no es poden separar”. Durant el concert, proposarà a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme de les coreografies d’estils funk, disco, salsa, country, polca, celta o jazz. Alternarà cançons populars i altres de pròpies. L’espectacle compta amb la participació de dos joves cantants, el Julen i la Laia (filla de la Dàmaris) i la participació de Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes. Seran onze músics a l’escenari amb moltes ganes de fer ballar el públic.

Comentaris
To Top