ESPORTS

El Club Natació femení de vòlei cau a Les Naus (1-3)

Les nedadores han tingut opcions de forçar el tie-break / CEDIDA

No ha pogut ser. Ho ha intentat tot el Club Natació Sabadell femení en aquesta nova jornada de la SuperLliga-2 davant el CV CCO 7 Palma, però la seva lluita no ha estat suficient per evitar una nova derrota (1-3) i continua a la zona baixa de la taula.

De fet, tots els sets han tingut un denominador comú: l’equilibri. Els petits detalls han decantat els parcials i el primer ha estat per les visitants (18-25). Ha reaccionat força bé el conjunt d’Alberto Avellaneda i amb molt d’esforç ha aconseguit igualar el partit amb un 25-23.

En el tercer parcial, de nou el marcador ha estat molt ajustat i al final l’equip canari s’ha emportat el punt (20-25). Ha tingut la seva oportunitat el Club Natació en el quart set de forçar el tie-break quan s’ha col·locat amb un favorable 15-13 i semblava en una dinàmica positiva. Però el CV CCO 7 Palma ha tornat a agafar la iniciativa i ha remuntat per sentenciar el duel amb un 19-25.

D’altra banda, s’ha ajornat el partit de la SuperLliga-2 masculina entre el Club Natació i el CV Torredembarra per un cas positiu en cada equip. Caldrà trobar una nova data per la disputa del duel.

Comentaris
To Top