Ciutat

L’Ajuntament i Aigües Sabadell assumeixen la factura de l’aigua de persones vulnerables

Aigues Sabadell i Ajuntament de Sabadell
/ CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell i Aigües Sabadell destinaran més de 260.000 euros al Fons Social per assumir les factures d’aigua de famílies en situació de vulnerabilitat. La renovació del conveni contemplarà l’aportació de 162.896 euros per part d’Aigües Sabadell que cobrirà el cost del consum d’aigua i 97.366 euros per part de l’Ajuntament corresponent als impostos. El nou Fons Social suposarà un increment d’un 47% respecte l’any passat.

L’acord entre l’Ajuntament de Sabadell i Aigües Sabadell s’ha presentat en el marc de la commemoració del Dia de la Solidaritat Humana, que impulsa cada any la companyia d’aigües i que s’ha celebrat aquest matí a la Casa Duran.

A banda del Fons Social, Aigües Sabadell tornarà, un any més, a cobrir el cost del consum d’aigua de les principals ONG i entitats socials de la ciutat. Enguany, el conveni augmenta lleugerament la seva aportació econòmica, arribant als 20.000 euros. També s’amplien les entitats i els serveis subvencionats: des d’habitatge, menjadors socials, salut mental, altres capacitats, pobresa, infantessa, VIH-SIDA o dependències.

Comentaris
To Top