Ciutat

Sabadell recapta més d’11.200 euros per a La Marató de TV3

Sabadell ha recaptat, fins ara, més d’11.286 euros en les diferents activitats organitzades a la ciutat per a La Marató de TV3. En total, 36 entitats socials, educatives i culturals com ara centres educatius, entitats veïnals i organitzacions sense ànims de lucre han organitzat una quarantena d’activitats que, des de principis de desembre i fins a finals d’any, recapten fons per potenciar-ne la investigació, en aquesta edició, per a la salut mental.

A Sabadell, les entitats que més fons han recaptat per a la causa fins ara han estat tres centres escolars. En primer lloc, l’AMPA de l’escola Vedruna Carme que, amb la rifa solidària de productes on-line, actuació d’alumnes de l’escola en línia, venda de polseres solidàries i l’encesa d’espelmes han recollit 4.400 euros per a La Marató.

En segon lloc, l’escola Estel ha recaptat fins ara 1.800 euros amb la posada en marxa de tallers, curses, maquillatge, treballs manuals, teatre en anglès, circuit de cotxes i una rifa, entre d’altres. També l’escola Immaculada, amb el seu esmorzar de pa amb xocolata per a tots els alumnes i mestres –amb un recapte mínim 2 euros per persona– i les activitats prèvies programades, ha aconseguit recaptar 905 euros.

9 milions a Catalunya

La Marató ha recollit a tot Catalunya 9,02 milions d’euros en la seva trentena edició, celebrada el diumenge passat. Tot i això, es poden continuar fent donacions a través d’Internet o a través de les activitats programades de cara als propers dies.

Comentaris
To Top