ESPORTS

Aleix Gómez, una de les cares conegudes a l’espot nadalenc de Stern Motor

Una captura d'Aleix Gómez i Gonzalo Pérez de Vargas / DS

El sabadellenc Aleix Gómez és una de les cares conegudes de l’espot nadalenc del concessionari oficial Mercedes Benz-Smart de Movento, amb presència a la ciutat. A més del jugador d’handbol del FC Barcelona, també hi apareixen la jugadora del World Padel Tour Marta Marrero, el company de Gómez al conjunt blaugrana, el porter Gonzalo Pérez de Vargas, i el cantant terrassenc Miki Nuñez, aquests darrers són ambaixadors de Stern Motor.

L’anunci, que ha estat gravat a Castellar del Vallès, està protagonitzat per una nena que somnia amb els regals que han demanat a Santa Claus els seus germans i els seus pares, com una raqueta de pàdel, samarretes dels referents del Barça d’handbol, el nou disc de Miki Nuñez o el nou model del Clase C de Mercedes. L’storytelling de Stern Motor és que el concessionari sabadellenc ajuda a fer realitat els somnis.

Comentaris
To Top