Ciutat

Bars i restaurants de Sabadell sortegen entrades de teatre

Procés d’elaboració d’una paella, als fogons de La Terrasseta

Es podrà optar a dues entrades per a cinc espectacles entre gener i febrer

El Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell ha impulsat un sorteig d’entrades de teatre als clients dels bars i restaurants. Amb la consumició –sense import mínim– als establiments adherits, es podrà optar a dues entrades per a cinc espectacles entre gener i febrer. Es tracta de Cambra i Música al saló de les Joventuts Musicals de Sabadell; Don Pasquale Fundació Òpera a Catalunya, ¿Os acordáis? amb Albert Pla i Bona gent amb Quim Masferrer.

Per participar-hi, caldrà entrar a la web Tastal, registrar-se (el primer cop) i crear la participació penjant una fotografia del tiquet de l’establiment. Es poden crear tantes participacions com tiquets. S’hi podrà participar fins al 31 de desembre. El 5 de gener es publicarà a la web les dades dels guanyadors i les entrades per a l’espectacle que ha guanyat.

“Volem participar en la recuperació de la restauració, la cultura i la vida social de la nostra ciutat, sectors molt castigats per la Covid”, expressen des del Gremi. També volen impulsar la plataforma Tastal com a mitjà de difusió de l’oferta gastronòmica de Sabadell.

Comentaris
To Top