Publicitat
Ciutat

Conduïa sota els efectes de tres drogues la tarda de Nadal per Sabadell

POLICIA MUNICIPAL sabadell
Control policial a la Rambla de Sabadell, en una imatge d'arxiu / V. ROVIRA

L’actuació, a temps, d’una unitat de la Policia Municipal va ser clau per aturar un conductor, un home de 45 anys, que conduïa sota els efectes de diverses substàncies estupefaents.

La tarda de Nadal (16.51 h), una patrulla va creuar-se amb un turisme a l’altura del carrer Sant Ferran,2, i es va realitzar la prova de drogo test, el qual va donar positiu en cocaïna, THC (consum de marihuana) i amfetamines.

Els agents actuants van realitzar la corresponent denúncia administrativa per conduir un vehicle de motor havent ingerit drogues o substàncies estupefaents. Un segon conductor habilitat es va fer càrrec del vehicle.

Publicitat
Comentaris
To Top