Publicitat
Ciutat

El Taulí contracta estudiants d’Infermeria per l’augment d’hospitalitzacions per Covid

Una infermera al Taulí, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

En aquests moments a l’hospital hi ha 24 pacients a l’UCI i 55 a planta per coronavirus

Una infermera al Taulí, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

El Parc Taulí ha obert la contractació d’estudiants de 3r i 4t curs del grau d’Infermeria per poder fer front a l’augment de personal requerit a causa del creixement d’hospitalitzacions per la Covid-19. En aquests moments a l’hospital hi ha 24 pacients a l’UCI i 55 a planta per coronavirus.

La pandèmia torna a tensionar l’hospital de Sabadell, on els casos de coronavirus, especialment els d’UCI requereixen una ràtio de professionals més alta que els malalts convencionals.

Per això, la corporació sanitària s’acull a la resolució del Departament de Salut que permet contractar aquests estudiants, abans del 16 de gener, durant tres mesos. L’hospital ofereix contracte temporal a jornada completa.

Des del Taulí apunten que les places ofertades són als diferents torns i àrees assistencials, segons les preferències dels aspirants i les necessitats de l’hospital. Tots els interessats poden presentar la seva candidatura en aquest enllaç. Una acció com aquesta ja es va haver de dur a terme mesos enrere pel mateix motiu: l’augment d’hospitalitzacions i la manca estructural de professionals d’infermeria.

L’UCI del Taulí dobla el nombre de pacients Covid des del pont de la Puríssima

Publicitat
Comentaris
To Top