Publicitat
Vallès

Detingut un home que va ser sorprès mentre robava en un domicili a Sant Cugat del Vallès

L’arrestat, enxampat ‘in fraganti’ a dins de l’habitatge, va dir als agents que estava fent “un passeig”

Va ser detingut pels Mossos d'Esquadra / D.S.

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat un home de 44 anys per un delicte de robatori amb força a interior de domicili. Els fets van passar pels volts de les 17.00 hores quan agents que feien tasques de prevenció a la zona, van rebre l’avís que s’havia produït una intrusió en una casa del passeig del Baixador del barri de Mirasol.

Els operadors van explicar als agents que havien visualitzat, a través de les càmeres de seguretat, com un home vestit amb una gorra i una motxilla accedia al domicili. En arribar al lloc, van comprovar que hi havia una finestra oberta i, un cop a dins, van localitzar un home a la part de dalt de la casa.

L’home els va dir que estava fent un passeig. Moments després va arribar el propietari, que va dir que no coneixia l’home de res. A més, quan els policies el van escorcollar, li van localitzar un martell i altres estris per accedir a les cases. Davant aquests fets, la patrulla el va detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El detingut va passar dilluns a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Rubí i el jutge ha decretat llibertat.

Aquesta detenció ve emmarcada dins d’un dispositiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i policia local de Sant Cugat per la prevenció de robatoris en interior de domicili.

Publicitat
Comentaris
To Top