BARBERÀ

Decomissen 2.500 plantes de marihuana al polígon industrial de Barberà

La Policia Nacional ha desmantellat dos cultius ‘indoor’ de marihuana en dues naus del polígon industrial de Barberà del Vallès. En el dispositiu policial, dut a terme a meitats de desembre, també hi ha col·laborat la Policia Local del municipi i hi ha tres persones detingudes com a màximes responsables de la plantació. En total s’han comissat 2.589 plantes en fase de creixement, 23 bosses de cabdells de marihuana, aparells d’aire condicionat, làmpares, ventiladors i altres utensilis per al manteniment de la plantació.

La investigació va arrencar inicialment per les sospites d’un cultiu en una de les naus però en el transcurs del registre d’aquesta i gràcies a la policia local es va localitzar una segona nau. Totes dues estaven vinculades. Les sospites dels agents van comptar amb la col·laboració de tècnics d’una empresa elèctrica que van constatar que la plantació s’alimentava de forma fraudulenta i amb l’informe es va autoritzar el registre de la nau.

Comentaris
To Top