Ciutat

El Procicat demanarà prorrogar 14 dies més el toc de queda a Sabadell

llum

Es manté també la limitació de les bombolles, els aforaments i el tancament de l’oci nocturn

Primera nit de toc de queda a Sabadell, l'octubre de 2020 / V.ROVIRA

El Govern demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) prorrogar 14 dies més les restriccions vigents, amb toc de queda a 124 municipis, entre els que es troba Sabadell. Les mesures, que van entrar en vigor el 24 de desembre, s’havien fixat fins al 7 de gener. La pròrroga s’aprovarà demà pel Procicat, en una resolució que s’enviarà al TSJC.

La restricció de la mobilitat nocturna es vol continuar aplicant d’1 de la matinada a 6 del matí als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants. És el cas de Sabadell.

Entre la resta de mesures que es mantenen, destaca la limitaciaó de les bombolles i que el número absolut no superi les 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en el públic.

Pel que fa a la capacitat màxima a l’interior de bars i restaurants continuarà sent del 50% (i del 100% a les terrasses), mentre que l’aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats. Els locals d’oci nocturn romandran tancats, mentre que l’aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%, percentatge que també s’aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies.

Els positius amb test d’antígens es podran notificar a la farmàcia

Comentaris
To Top