Ciutat

La Loteria del Nen, l’última oportunitat per Sabadell

Loteria Administració Loteria número 1
L'administració de Loteria número 1 de Sabadell / LL.F.

Aquells que no han tingut massa sort en la Loteria de Nadal o a la Grossa de Cap d’Any, encara tenen una altra oportunitat per a arrencar l’any amb més il·lusió. I és que aquest dijous, 6 de gener, tindrà lloc a les 12 h el sorteig de la Loteria del Nen, que reparteix 700 milions d’euros en premis. La denominació del sorteig s’atribueix a la proximitat de l’Epifania del Senyor o l’Adoració al Nen pels Mags d’Orient.

Serà, doncs, la tercera oportunitat per tenir sort en un sorteig, després que la Grossa de Cap d’Any hagués passat de llarg el passat 31 de desembre a Sabadell. El primer premi va ser venut íntegrament a Castellterçol (Moianès), guardonat amb 200.000 euros el dècim. Era el número 72.656.

En canvi, la loteria de Nadal sí que va deixar una petita empenta a la ciutat. Sabadell es va endur un dels quarts premis del sorteig extraordinari del passat 22 de desembre. Es tractava del número 42.833, premiat amb 20.000 euros el dècim.  Va ser venut a l’establiment Estanc i Loteria Tabacs 39, a la plaça d’Espanya. La botiga només havia venut un dècim, segons informava la titular de l’estanc.

Més vendes que al 2020

Les dades de novembre ja apuntaven aquest increment en les vendes de dècims i participacions. El passat mes de novembre les administracions van tancar números fent el doble de caixa respecte al 2020 –les dades inclouen sortejos ordinaris i l’extraordinari de Nadal–, segons l’eina Pulso, del Banc Sabadell.

Durant l’última setmana, el tiquet mitjà de compra a les administracions de Sabadell ha estat de 57 euros, el que representa un creixement del 32% de la despesa mitjana del 2020, quan el tiquet mitjà era de 43 euros.

VÍDEO: El quart premi de la loteria de Nadal esquitxa Sabadell

Comentaris
To Top