Ciutat

VÍDEO: El quart premi de la loteria de Nadal esquitxa Sabadell

Quart premi Loteria de Nadal Sabadell

El quart premi de la loteria de Nadal esquitxa Sabadell amb milers d’euros

Part del quart premi Loteria de Nadal s'ha repartit a Sabadell / Victòria Rovira

La loteria de Nadal premia Sabadell. La ciutat s’ha endut un dels quarts premi del sorteig extraordinari, que també ha tocat en diverses localitats de tot l’Estat. Es tracta del número 42.833, premiat amb 20.000 euros el dècim.  Ha estat venut a l’establiment Estanc i Loteria Tabacs 39, a la plaça d’Espanya. La botiga només ha venut un dècim, segons informa la titular de l’estanc.

Així mateix, un dels cinquens premis, el 26.711, ha caigut a Barberà del Vallès, al Baricentro. Està premiat amb 6.000 euros el dècim.

L’any 2018, dues administracions de la ciutat van repartir part del primer premi de Nadal. Es van repartir a la Llibreria Costa (Can Rull) i a l’Alcampo. A banda, Sabadell va estar premiada amb el tercer premi de la Loteria de Reis del 2019.

EN DIRECTE: Els premis de la Loteria de Nadal

Més joc aquest any

El sorteig Extraordinari de Nadal a Sabadell ha deixat enrere l’impacte de la Covid i ha recuperat embranzida. Els diferents loters entrevistats han fet números i tanquen la campanya nadalenca, com a mínim, un 5% per sobre de l’any Covid.

Les dades de novembre ja apuntaven aquest increment en les vendes de dècims i participacions. El mes passat les administracions van tancar números fent el doble de caixa respecte al 2020 –les dades inclouen sortejos ordinaris i l’extraordinari de Nadal–, segons l’eina Pulso, del Banc Sabadell.

Durant l’última setmana, el tiquet mitjà de compra a les administracions de Sabadell ha estat de 57 euros, el que representa un creixement del 32% de la despesa mitjana del 2020, quan el tiquet mitjà era de 43 euros.

Part del quart premi Loteria de Nadal s'ha repartit a Sabadell / Victòria Rovira

Comentaris
To Top