Ciutat

El tercer premi de la Loteria de Reis cau íntegrament a Sabadell

El 20148 es va vendre íntegrament a l’administració número 1 de la ciutat i ha deixat més de 12 milions d’euros

La Montse Ferrer i el Julià Larqué celebren el tercer premi de la Loteria de Reis / Lluís Franco

Els Reis d’Orient han deixat un regal més a la ciutat. El tercer premi de la Loteria de Reis d’enguany ha caigut íntegrament a Sabadell. El número 20148 s’ha venut a l’administració número 1 del passeig de la Plaça Major. Es tracta d’un número abonat des de fa 50 anys i que es va vendre a la finestra fins ahir. Els agraciats han sigut premiats amb 25.000 euros per dècim i 250.000 euros a la sèrie. L’administració ha venut les 50 series, amb els que han repartit 12,5 milions d’euros.

L’eufòria ha començat minuts després què es cantés el premi. El Julià Larqué i la Montse Ferrer han obert les portes de l’administració, que aquest any fa 105 anys. “És un número que el tenim abonat, que el portem tot l’any i per nadal i reis tenim totes les sèries. Hi ha molta gent que conec que els ha tocat perquè són els que venen totes la setmanes”, explicava Larqué.

El propietari explicava que el número el van tenir a taquilla fins ahir a la tarda. “El teníem penjat i moltíssima gent se’l va quedar; així que si algú va venir ahir a la tarda que es miri els números perquè és molt fàcil que en porti un”, deia Larqué entre riures.

Els afortunats

 Un dels afortunats ha aparegut poca estona després. Es tracta de Juan Andujar, un veí de Sabadell que va comprar dijous passat un dels dècims. “Al costat de casa hi ha un bar que té el 20147, quan vaig venir a comprar la loteria vaig veure aquest i el vaig agafar”, explicava Andujar. Cada any compra un dècim en aquesta administració i enguany ha sigut agraciat. Ho té clar, una part del dècim anirà al banc i l’altre el destinarà als seus néts.

El Juan Andujar ensenya una fotografia del dècim / Lluís Franco

La Núria Prunera va comprar ahir a la tarda el número. “Teníem un número de nadal i ahir a última hora vaig anar a canviar-lo. Vaig veure el 20148, que era el mateix d’on jo jugava a bàsquet”, explicava Prunera. Aquest matí estaven obrint regals de reis a casa i quan han posat la televisió, tot just sortia el premi. La Núria guardarà els diners i acabarà la carrera.

La Núria Prunera, tercera començant per l’esquerra celebra el premi / Lluís Franco

Una administració amb solera

L’administració número 1 de Sabadell fa 105 anys que està oberta, quan la va adquirir el besavi de Julià Larqué. Fa poc van donar un premi de la Loteria de Dissabte, dos anys enrere van repartir 5 milions d’euros amb l’especial de Sant Valentí, i només havien donat un cinquè premi per nadal.

Catalunya s’emporta la majoria dels premis

 Catalunya ha sigut la zona més agraciada per la Loteria de Reis d’enguany. L’administració 271 de Barcelona, situada al 244 de Travessera de Gràcia s’ha endut el primer premi. El número 31142, dotat amb 200.000 euros per dècim s’ha venut íntegrament allà.

Una part del 61776, el segon premi, s’ha venut a diferents municipis. Els agraciats dels 75.000 euros per dècim estan a Barcelona, Mataró, les Franqueses del Vallès, Girona, Esplugues de Llobregat i el Prat. El tercer premi ha estat el 20148, que s’ha venut íntegrament a Sabadell.

Comentaris
To Top